Resultaten voor deur

deur
ramen en deuren
HST MB-77HS Uf 14. Kera Ramen en Deuren levert en plaatst hoogst kwalitatief schrijnwerk aan zeer competitieve tarieven. Hoe gaan we te werk? De door ons gebruikte profielen beglazing en beslag zijn na grondig onderzoek en met de grootste zorg geselecteerd. Wij garanderen dat deze producten de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben. De assemblage van ons schrijnwerk besteden wij uit aan een bedrijf met decennia lange ervaring. Onze plaatsingsdienst bestaat dan ook uit ervaren vakmannen die geen uitdaging uit de weg gaan. Hierdoor garanderen wij u schrijnwerk dat levenslang meegaat en zich na enkele jaren terugbetaalt.
stalen deur
glazen deur
Onze inmeet-deskundigen kunnen uw schuifdeur exact inmeten voor 7500 ecl. Tevens kunnen we de schuifdeur bij u thuis bezorgen voor 2700 excl. U heeft al een gehard glazen deur vanaf ca. 275 compleet met luxe beslag! U kunt uw ideale binnendeur met glas samenstellen door de stappen te volgen via het stappenplan. Stap 1 kies uw glassoort. Stap 2 kies uw beslagset. Om een glazen binnendeur te kiezen die precies past bij uw wensen zijn er veel verschillende soorten. Glazen deuren zijn verkrijgbaar in de volgende glassoorten. Timeless met anti kalkcoating. Diamant extra helder glas.
Glazen deur op vloerveer met vast zijpaneel.
M102 Series Deur op vloerveer met zijpaneel. Enkele deur op vloerveer met zijpaneel voor een stijlvolle oplossing voor uw woning of kantoor waarbij geen deurkozijn toegepast hoeft te worden. De deur heeft een zelfsluitende werking en kan naar beide zijden geopend worden. Omdat veiligheid en stabiliteit zeer belangrijk zijn is deze deur gemaakt van 10 mm gehard glas. Klik voor meer info
kunststof profielen
D'Hondt InterieurDeuren D'Hondt Interieur.
Pivoterende deur volledig in glas. Pivoterende deur volledig in glas. Metalen wand met glas. Metalen wand met glas. Metalen wand met glas. Hoge metalen deur met een vast zijpaneel in combinatie met glas. hier inloggen
houten poorten
Deur plaatsen / afhangen.
Een deur laten afhangen. Iets wat u zelf doet of toch maar aan de professionele vakman overlaat? Het klinkt wellicht niet zo spannend toch komen er aardig wat exacte werkzaamheden bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het. meten van de sponningmaat. op maat zagen van de deur. op de juiste plek de scharnieren plaatsen. repareren en schilderen van de kozijnen en deuren. CHECK EERST HET KOZIJN. Voordat u besluit een deur te laten plaatsen adviseren we om het kozijn te laten controleren. Meer dan eens komt het voor dat het kozijn zijn beste jaren gehad heeft. meer informatie
decaperen
Deur inkorten en netjes bijschaven.
Plaats vervolgens de deur tegen de scharnierzijde. Aan de sluitzijde van de deur kan je de deur nu aftekenen door langs het kozijn een potloodlijn te trekken. Plaats de deur op de schragen en zaag langs de lijn de deur op maat. Heb je een vensterdeur of een deur met raampjes en moet je er meer dan 5 mm vanaf halen dan moet je de deur aan twee zijden inkorten. Anders wordt je deur asymmetrisch. Om de deur soepel te laten sluiten kan je de deur eventueel aan scharnier en sluitzijde 15 mm schuin naar binnen schaven.
online roulette
FARDAL Deur 50x229 cm standaardscharnier IKEA.
of zolang de voorraad strekt. 19 aug 2015 18 aug 2017 of zolang de voorraad strekt. De prijs is gebaseerd op de geselecteerde opties. Gratis 10 jaar garantie. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden. Meer lezen Meer lezen. 50x195 cm / standaardscharnier. 50x195 cm / zachtsluitende scharnier. 50x229 cm / standaardscharnier. 50x229 cm / zachtsluitende scharnier.
afsluitingen
VEDDINGE Deur wit 60x80 cm IKEA.
IKEA Meubelen en Decoratie. en zolang de voorraad strekt. 17 aug 2016 15 aug 2017 en zolang de voorraad strekt. De prijs is gebaseerd op de geselecteerde opties. VEDDINGE in wit is een gladde strakke deur die je keuken een lichte en moderne uitstraling geeft.
rijscholen heerenveen
Bestel uw deuren online. Dit is eenvoudig en tegen de beste prijs.
PVC deuren bieden uitgebreide mogelijkheden en zijn daarmee een aanwinst voor ieder huis. Een PVC deur is doorgaans goedkoper dan een aluminium deur. Aluminium deuren zijn onderhoudsvriendelijk en zeer robuust. Daarom is het ook niet vreemd dat deze deuren veel voorkomen. U bent op zoek naar een aluminium of PVC deuren en normaal gesproken bestelt u niet elke dag een deur. Dan bent u bij Creon aan het juiste adres. Wij hebben voor u aan de ene kant onze kwaliteit deuren voor u klaar staan. Daarnaast vindt u deze kwaliteit deuren nergens voor een scherpere prijs dan bij Creon.
intergas hre
Van landelijk tot modern.
De kader wordt volledig ingepleisterd en is onzichtbaar na het schilderwerk. Deze deuren worden volledig op maat gemaakt en kunnen op standaardhoogte of plafondhoogte. Er zijn 2 uitvoeringen mogelijk. Pull deze deur moet je opentrekken. Push deze deur moet je openduwen. Blokdeuren zijn enorm in trek bij moderne woningen. Bij deze deuren blijft de kader ook wel blokkader genoemd zichtbaar. Deze deuren worden volledig op maat gemaakt en kunnen op standaardhoogte of plafondhoogte. Er zijn 2 uitvoeringen mogelijk. Pull deze deur moet je opentrekken. Push deze deur moet je openduwen. Deze deuren zijn voorzien van een omlijsting die in hetzelfde vlak liggen dan het deurblad. Wens je een strak deurgeheel met omlijsting dan zal deze deur zeker in je oog springen.
Glazen deuren
Pocket deur Rob.
ROB maakt zich sterk in het totaalaanbod van schuifdeuroplossingen. Zo bieden wij de Pocket deur enkel of dubbel aan. Het gaat om een compleet wandsysteem. Het metalen of aluminium kader afgewerkt met gipsplaten of bepleisterd schuift volledig in de wand. Het systeem beschikt over een uitneembare rail. Voor een sobere en esthetische afwerking is er geen deurlijst nodig. ROB levert in deze reeks beslagwerk voor deurgewichten van max. 80kg of 120kg alsook voor verschillende wanddiktes. Voorts is er in deze serie een gepatenteerd systeem van beperkte inbouwhoogte met eenvoudige regeling voorzien.
zandstralen
Lijst van 210 sleutel op de deur modelwoningen met plan gerangschikt op prijs.
LIJST VAN 210 SLEUTEL OP DE DEUR MODELWONINGEN MET PLAN GERANGSCHIKT OP PRIJS. 0800 / 11 164. Gratis catalogus 306 pagina's. Een huis bouwen via een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf? Onderstaand vindt u onze sleutel op de deur modelwoningen dewelke kunnen aangepast worden naar uw wensen. Voor elke gewenste wijziging aan het basisplan kan u beroep doen op n van onze bouwadviseurs. Bovendien kunnen de meeste van onze modelwoningen uitgevoerd worden als driegevelwoning.
Ballonvaarten

Contacteer ons